tiistai 28. huhtikuuta 2009

Ihana kirja ja blogihiljaisuus


Eilen sain kurjan päivän piristykseksi Unelmasta Anu Harkin kirjan.Ihastuttava kirja,sitä lukiessa voi kuulla lattian narisevan ja sadepisaroiden ropinan katolla...tunnelma on käsinkosketeltava,kesäinen ja aito.Ideat on hyviä oivalluksia ja hauskoja arkipäivän piristyksiä,kuten esim.pyykkipoikapussi.Anu Harkin tyyli on hauska ja persoonallinen,tykkään tästä!
Blogissa on ollut hiljaista,johtuen työrupeamasta joka taitaa olla taakse jäänyttä elämää.Ongelmia palkanmaksussa ja nyt irtisanoin tytön hoitopaikan.Syynä oli laiminlyönti lapsia kohtaan ja epämääräiset olosuhteet.Tässä nyt mietitään mitä tehdään seuraavaksi.Isäntä on työmatkalla viikot etelä-Suomessa ja pyörittelen näitä asioita itsekseni ehkä liikaakin.Vaikka tosin eilenillalla käytiin näitäkin läpi monen ystäväisen kanssa,että kyllä vierellä kulkijoitakin löytyy.Kiitos siitä kaikille :)
Eiköhän tämä tästä kuitenkin iloksi muutu ;) Lumi sulaa kovalla vauhdilla ja jotain vihreääkin on jo näkyvillä.Sehän tarkoittaa sitä,että talvi on lopuillaan,ihanaa....

5 kommenttia:

Marielisa kirjoitti...

Itsekin olin kahden vaiheilla tuon kirjan suhteen, jonka päätin kuitenkin perua...Hitsi, olisi sittenkin pitänyt vain antaa tulla?

Ihmettelinkin jo hieman hiljaiseloasi täällä.
Kurjaa, kun asiat ei suju niinkuin pitäisi :(
Tsemppiä kuitenkin kovasti täältäkin, kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu!

Hienoa, että näet asioissa myös valoisia puolia. Vaikka sää ei meillä täällä todellakaan ole ainakaan mieltä ylentävä, niin kyllä se kunnon kevät meillekin vielä koittaa!! Häntä pystyyn vain!

Hansu kirjoitti...

Hei murunen. Mäkin justiinsa tuota kirjaa selailen. Ihanan ihania juttuja =)

Kurjaa että ei suju tuolla työsaralla-tsemppiä.

Meillä sairastellaan, taas...huoh.

Merja kirjoitti...

kiitos kommenteista.kyllä tämä tästä.

Kisumumma kirjoitti...

"kyl se siit sit..." :)

Merja kirjoitti...

todellakin,kisumumma "kyl se siit sit" :)))