perjantai 1. helmikuuta 2008

Peltipurkkien kolinaa


Kuten listattu on ja varmaan lähipiirissä jo havaittu todeksi,että keräilen toisinaan peltipurkkeja,missä nyt sattuu olemaan joku houkutteleva yksilö.Tässä muutama keittiön ylähyllyltä,tuo pauligin kahvityttö oli ihan löytö kirppikseltä,vaikka papalla näitä olisi ollut monta.(ja olisin kuulemma saanut ihan ilmaseksi) mutta ostettu se nyt on,ja siksi,että se tuo keittiöön ripauksen mummilan muistoja ;) nuo muut onkin sitten...äiti tietää mistä peräisin.Tässä ei suinkaan ole kaikki purkit,vain murto-osa...

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

kiitti viestistäsi ;) etkö voi nukkua??? hihii. noita pauligin peltipurkkeja oli mun äitilläni kovasti mutta hänen kuoltuaan piti kaikkia "hävittää" oikein nopeasti.(erittäin pitkä juttu :() tiedätkö mistä niitä saa????
terkuin jutta

Merja kirjoitti...

huomenia!saan nukuttua,mutta tykkään valvoa,varsinkin kun talosas on hipihiljasta,kun lapset nukkuu :) noita purkkeja taitaa saada enää kirppikseltä ja huutonetistä,hintahaitari voi vaihdella 4€-10€ ainakin.

Unknown kirjoitti...

Minäkin "rohmusin" (kauniisti kyllä pyysin ja mummi suostui) mummilta pari tuollaista purkkia aikoinaan, kun sillä oli niitä rivi keittiön kaapin päällä! Nykysten ne on kiva muisto jo edesmenneestä mummista!

Merja kirjoitti...

joo,näissä purkeissa on "sitä jotakin" :))