maanantai 27. tammikuuta 2014

Tammikuun tekemisiä

Ja niitähän piisaa! SK:n joulukuun numerossa oli hauska molla-maijan kaava,jota piti kokeilla,tässä postauksessa näkyy ruskeatukkainen molla,joka oli näistä nukeista ensimmäinen.Toinen on tekeillä.Pienempi nukke on tehty pinterestistä ladatuilla kaavoilla.Ja siiitä päästäänkin asiaan,eli pinterestiin...se on ollut ystäväni joutohetkinä sekä vähemmän joutohetkinä,suorastaan koukuttava kaveri!Pinterestistä löytyy kaikki ja paljon enemmän.Olenkin keräillyt itselleni DIY-ideoita varmasti yhden elämän verran! Mutta aivan mahtavia juttuja sieltä kyllä löytyy.Idea ja kaava puhelimen latausjohdolle on sieltä,samoin pieni pyöreä pussukka ja nallukka,joka pitelee kuulokkeita.Tyttären kanssa tehtiin hiirulaiselle koti apteekin peltirasiaan,sekin ohje Pinterestistä. Talven keskelle tehtiin sitten myös kesäisiä koristeita.Jemmassa oli vielä kesällä keräämäniä meren hiomia laudankappaleita,ja ne ovat hyvä alusta asetelmille ja kynttilöille.Simpukat on jostain ostettu,veneet samoin,mutta kotilot ja hiekka on ihan tuolta perämeren saaristosta,samoin pikku kävyt :) Ale-lankojakin on jostain putkahdellut meille,kesken on edelleen muutama iso peitto.Joulupuu,kukkakimppu ja kanerva on tässä 7 veljestä väreinä. Muutama trikoo-paitakin on tullut taas ommeltua.Vaalenapunainen ilmapallokangas on ihana,siitä piti saada työpaita,ja samaa "sarjaa" on pipokin.Palloopaita on tehty jo ennen joulua ja lintupaita tehtiin joululomalla. Työpuhelinta kävi pakkasilla sääli,ja ompelin sille Peppi-aiheisen pussukan kylmää vastaan. Kesällä ostin Lintsiltä söpön pikku peltirasian,johon oli tarkoitus jo aikaa sitten laittaa ompeluvehkeet reissuja varten.Nyt sain senkin tehtyä ;) Tällä hetkellä ei ole juurikaan tammikuu-masennusta,ehkäpä tästä taas selvitään!

3 kommenttia:

Vintage kirjoitti...

Kivoja juttuja olet ahkeroinut! Se Pinterest... Koukuttava loputon aarreaitta, jossa itsekin olen keräänyt pinnin toisensa jälkeen..

pire kirjoitti...

Poikkesimpa tänne blogiisi näin aamulla varhain. Kovin on tutun näköistä puuhaa sinulla ollut. Mukavia pakkaspäiviä sinulle ja lapsille!

pire kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.