sunnuntai 25. joulukuuta 2011

**Ihana joulu**


Ihana joulu yllätti taas...kaikki hulina ja vilinä loppui aikanaan,eli viimeistään siinä vaiheessa,kun istuttiin alas katsomaan Lumiukko-animaatio ja joulurauhan julistus.
Kaikkia joulukalenterijuttuja en ole ehtinyt kuvaamaan,pitäisi avata aina kamera kädessä luukut ja siihen en ole ehtinyt.Joulukalenterista olen kuitenkin saanut vaikka mitä ihanaa,mm.puro-lankaa,rasian,jossa oli joulukoristeita,suklaata...kangasta,nappeja ja viimeisen luukun enkeli pitää vielä kuvata.
Adventtivaihdon paketista tuli vielä toinen ihana peltipurkki,jossa oli erilainen tilda-lumiukko ja karkkia :P
Hille oli tehnyt ihania lahjoja meille,aika huippu oli jätti-iso peitto,johon voi varmaan kietoa meidän koko mökin!!Nyyti löytyi myöhemmin nukkumasta korista...
Tässä vaiheessa iso KIITOS kaikille lahjoista ja vaihtareista!!
Jouluherkkuihin kuuluu tietenkin vihreät kuulat,polkkakarkit,suklaa ja tänä vuonna myös Michael Bublé ;P
Kirjat on ehdoton juttu jouluna,ostin itselleni joululahjaksi nuo molemmat,eli Hobitin jossa on Tove Janssonin kuvat ja Pienen lankakaupan talvi.Lisäksi olen lukenut (niinkuin joka vuosi) Jostein Gaarderin Joulumysteerion.Se on vaan niin tunnelmallinen ja mystinen juttu.
Joulukuusi on meillä aina oikea kuusi,en voisi kuvitella muuta.Koristeet on mitä on,eli lasten tekemiä,vanhoja ja vielä vanhempia ja joka vuosi joku uusi mukana.Vanhimmat koristeet on omasta lapsuudesta!
Pieni kattokynttelikkö löytyi kirpparilta pari päivää ennen joulua ja se oli pakko ripustaa johonkin.
Kalenterikynttilä on nyt lopussa,niinkuin kuvasta näkyy...ja lopussa on odotus,jäljellä on nautiskelu ja rauhoittuminen,ensi viikkokin on vielä vapaata!
*Hyvää joulua ja Joulunrauhaa!*

2 kommenttia:

Andromeda kirjoitti...

Onpas ihanan touhukas joulu ollut teillä siellä :) Terkkuja kauheasti täältä kaikilta <3 Make sanoi muuten tossa äsken, että toi "Joulupukki" kirja mikä tuossa yhdessä kuvassa näkyy, on HÄNEN! :D

Merja kirjoitti...

Eheei se ole Maken,se on semmonen ikivanha kirja,joka on ollut aina mummilassa ja mummi sitä luki meille jo ennen kuin makea oli olemassakaan.Jokin aika mummin poismenon jälkeen kysyin papalta,saanko sen omille lapsille ja pappa lupasi :)