tiistai 20. toukokuuta 2008

Ämpärillinen onnea


Tänään kuulin jotain ilkeää.Se pahoitti mielen,mutta minua ei lannisteta.Enkä varmasti anna periksi enkä ketään kumartele.Jos harrastukseni on joltain toiselta pois,mitä en voi ymmärtää,kehotan ottamaan oman ompelukoneen esille ja alkamaan tildailemaan,niin saa hyvän mielen.Kuka tahansa voi harrastaa mitä itse haluaa ja mikä sattuu kiinnostamaan.Harrastukset eivät ole elämän tarkoitus,ainoastaan hauska sivuseikka.Mutta ompeleva ihminen kun olen,niin ompelen näin kotona ollessani paljon.Ja jos olen kerännyt lapsuuteni kaikki kiiltokuvat ja paperinuket talteen rakkaina muistoina,mitä ihmettä siinä on väärin.Jos jollakin ei ole paperinukkeja tai kiiltokuvia,niitä kyllä on maailma pullollaan.Entä jos haluan sisustaa nukkekotia,niinkuin hyvin moni muukin harrastaja....keneltä se on sitten pois?En käsitä.Ja jos istun koneella, olen yhteydessä ystäviin ja tuttaviin,ja olen saanut jopa hyviä ystäviä netin kautta,sekä yhteyden ystäviin,jotka olin jo luullut kadottaneeni kokonaan.Mutta teen hyvin paljon muutakin päivässä.Toivon jokaiselle,joka tätä lukee, ämpärillisen onnea,semmosen ämpärillisen,joka ei lopukaan,vaan pulppuaa hiljalleen joka päivään.Sekä harrastamisen onnea ja iloa :)

6 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Voi sitä joka on mielesi pahoittanut!!! Taitaa vain olla hyvin kateellinen siitä kun olet nuin ahkera, lahjakas ja kekseliäs erinäisten juttujen harrastelija! Kiitos onnen ämpäristä ;)

Merja kirjoitti...

kiitos itsellesi :)

Punaisessa Tuvassa kirjoitti...

Onpas ikävä kuulla tuollaista, mullekin tuli ekana kateus mieleen.. Ja minäkin kiitän onnenämpäristä ja lähetän sinullekkin sinne ämpärin tulemaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Jopas. Onkos tuttuja...? Jokainenhan saa ihan oikeesti tehdä ihan mitä haluaa vapaa-ajallaan! Musta sä olet ihana. Pusipusi siskoseni! Älä sure, ota...rusina.

H

Merja kirjoitti...

katos vaan,täällä käy ihan yllättäviäkin ihmisiä ja rusinat vaan siukullekin :)
pulassa on vasta,kun jää kiinni...

Heli kirjoitti...

Kiitos ämpäristä, Merja!
Ja sinulle myös kukkurallinen ämpärillinen:)
Iloitaan vaan harrastuksistamme, eikä välitetä mitä muut sanoo!