perjantai 27. marraskuuta 2015

Jouluttelua

Jouluttelu eli joulufiilistely on aloitettu aikoja sitten!Nyt taitaa olla jo kaikki Nissetkin tulleet esiin piiloistaan.
Lasten kanssa ahkeroitiin kaikille omat kerrätys-joulukalenterit wc-rullista.Eka joulupukki-askartelukin näkyy ikkunalla.
Wiki nukkuu unimutkalla mukavasti.
Tildalaisten kanssa vaihdettiin adventtipaketit,tässä on Willikselle lähteneet paketit menollaan.Sisällöstä myöhemmin ;)

maanantai 16. marraskuuta 2015

Jouluttelua

Lasten kanssa on alotettu jouluaskaroinnit!Kerhossa tehtiin kuusenpallo ja tänään tonttu kartongista ja pahvilautasen puolikkaasta.Joulukalenteriprojekti on ollut tekeillä jo jonkin aikaa.Teemana on kierrätys...wc-rullien uusi elämä ja tilpehöörit nurkista :)

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Helmikuussa

Koulussa oli huovutusta,joten helmien lisäksi huovuttelin otuksen joka on jotain hiiren ja kissan väliltä :) saippuoitakin tehtiin,simpukkakoristeella.
Sitten vietettiin ystävänpäivää ja askarreltiin kortteja & pöllöjä lasten kanssa.Laskiainen laskettiin ja pullat maisteltiin.Askarreltiin avaruusraketteja lasten kanssa...äkkiä meni helmikuu,onneksi!!








perjantai 30. tammikuuta 2015

Lasten kanssa

Lasten kanssa on taas askaroitu talvisia juttuja.Innokkaita tekemään tämä ryhmä ;) ohjeet/ideat on pinterestin ihmeellisestä maailmasta.Se on ehtymätön pelastus...

maanantai 12. tammikuuta 2015

Lumiukot

Pakkasen vankeina lasten kanssa askarreltiin Taika-lehden ohjeella lumiukko-taulut!

lauantai 10. tammikuuta 2015

Tammikuuta

Tammikuu ei kuulu suosikkeihini.Täällä on kuitenkin nautittu semmoisista jutuista kuin mukikakut ja lumileikit.Lunta sataa nytkin.Eilen oli pakko pitää oma venyttelysessio,oli niin paikat jumissa lumen kolaamisesta sekä lumilinnojen kasaamisessa ja kaikenlaisesta lumen lapioinnista.Muutama hyasintti sinnittelee edelleen,sanoin nuo amaryllikset jotka viimeisenä avasivat kukkansa.Hassuinta on tuo joulukaktus joka tekee nuppua.ehkä joulu on taas tulossa :)

perjantai 2. tammikuuta 2015

Joulutunnelmaa

Ihana joulu!Hämärä ja kynttilöin valaistu.Joulukuusi kaikkine lasten laittamine koristeineen ja väreineen..se on ihana! Viimeisestä joulukalenterin luukusta tuli ihana Ricen pesuharja,suklaata ja tähtianiksia.Edeltäneistä tuli ompelujuttuja.Nyt täytyy vielä tarkastaa,olenko kuvannut kaikkia.Joulun alla tahtoo tulla aina hiukan kiire,eikä kaikkea ehdi kuvaamaan ;) Ihana joulu...joka jatkuu vielä muutaman päivän.Rakastan joulua <3 Tänä vuonna meille muutti kaksi uutta tonttua,nimittäin Aarikan tontut,piparia mussuttava ja onkiva pikku tonttu.Uusi keräilykohde?

lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulukalenterista saatua

Joulukalenterista olen saanut suloisuuksia,tässä näkyy nappeja,nauhaa,korttiaskarteluun matskua ym ym ja ihana ommeltu sydänkoriste <3 kiitos paljon,nää on niin kivoja!

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kolmas adventti

Kolmas adventti ja Lucianpäivä olivat viikonloppuna.Sahramipullaa leivottiin ja pullat katosivat lähes samantien ;) Huvikseni kuvasin myös koirakolmikkoa jouluvermeissä.Oli aika hauskaa!!
Tässä postauksessa myös kuva yhdestä kalenteriluukusta :)

perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukiireitä

Tällä viikolla on ollut kerrassaan kaamea keli.Satanut vettä ja myrskynnyt ja vielä niin liukas,että hyvä jos paikallaan pysyy pystyssä.Niinpä ollaan lasten kanssa askarreltu kaikenlaista,tässä kuvaa joulukorteista,jotka jaettiin kerhokavereille.Kun ulkona ei sada lunta,me maalattiin käpyjä hiukan jouluisempaan kuosiin,kuusenkoristeiksi. Leivoin yhtenä iltapäivänä S-pikkuleipiä,jotka teki kauppansa samantien.Hauskaa leipoa,kun menekki on taattu! Rakastan hyasintin tuoksua ja niitä löytyykin sieltä täältä.Kynttilöitä myös ja onpa hyvä,että meillä ei ole töissä kynttilänpolttokieltoa,niinkuin jossain kuuluu olevan.Maalaisjärki käyttöön... Tänään vietettiin 2v synttäreitä ja eilen illalla ompasin nopean nallen lahjaksi.Hiukan hassu siitä kai tuli,mutta tyhjää parempi ;) Omasta joulukalenterista olen saanut kaikenlaista ihanaa...tässä on pläjäys jossa näkyy söpöjä tilkkuja,nappeja,massasta itse tehtyjä pupu-koristeita... <3 kiitos! Kuvissa näkyvä nukketalo on tällä hetkellä meidän eteisessä kunniapaikalla...koska viime vuonna pidin lapsille "joulukalenteria",ja joka päivä luettiin tarina johon liittyi joku esine joka piti etsiä talosta ja antaa tontuille tms.Tänä vuonna alkoi vanhin hoitolaisista kyselemään,koska tonttula tulee ja koska taas etsitään tavaroita...niin että se oli pakko kantaa eteiseen ja tehdä sinne tonttula.Tänä aamuna tontut kantoivat kuusenkin sisälle ja laittoivat valot päälle! Ja koska huomenna on Lucianpäivä,leivoin jo tänään välipalalle lusse-pullaa....ihania nämä jouluperinteet!